Reünieconcert

Reünieconcert 8 juli 🎶

Ter ere van het 130-jarig bestaan van AFC organiseren we op 8 juli een reünieconcert met afsluitend een BBQ! Heb je ooit meegespeeld of ingevallen geef je dan op. Ook als je al een hele tijd niet hebt gespeeld, is dat geen enkel probleem. Daar houden we rekening mee bij de muziekkeuze. Geef je op via onderstaande deze link of een mail sturen aan info@andelsfanfarecorps.nl ovv reünieconcert mag natuurlijk ook en hopelijk tot op 8 juli 🥳

Prachtige prestatie op het ONFK

Op zaterdag 15 april 2023 heeft het Andels Fanfare Corps o.l.v. Pieter Vandermeiren deelgenomen aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen in Drachten. Een zeer mooi resultaat is daar neergezet door AFC. In de 1e divisie waaraan zeven 

topfanfares deelnamen, werd een score van 93,67 punten behaald. Daarmee verwierf het Andels Fanfare Corps de tweede plaats: een resultaat om zeer trots op te zijn! 

De jury bestaande uit Jan de Haan, Frenk Rouschop en Jacob Slagter beoordeelde het Andels Fanfare Corps o.a. met de volgende woorden: fraaie orkestklank, zeer mooie solo`s, zelfverzekerd spel, kippenvelmomenten. 

De jury gaf de complimenten aan het orkest en zijn muzikale leiding. 

Kortom het was een zeer geslaagde dag, waar wij vol trots op terugkijken. Dit geldt nog extra in ons jubileumjaar van AFC. 

Op 23 april a.s. bestaat AFC namelijk 130 jaar!  

Kijk op onze site voor meer informatie: www.andelsfanfarecorps.nl voor meer info. 

In memoriam Piet de Cloe

Vandaag bereikte ons het droeve nieuws dat Piet de Cloe, lid van het Andels Fanfare Corps, op 77 jarige leeftijd is overleden.

Op 1 september 1957 werd Piet lid van AFC. Hij startte zijn muzikale loopbaan op sopraansaxofoon. Zijn mooie klank op zowel sopraan als alt saxofoon werd in heel fanfare minnend Nederland bekend. Op solistenconcoursen behaalde hij hoge klasseringen. Tot op de dag van vandaag wordt er ook in Andel nog met veel respect over zijn muzikale prestaties gesproken. Piet had zijn liefhebberij niet van een vreemde. Hij erfde deze van zijn vader. Door ziekte kwam er helaas een einde aan Piet zijn muzikale carrière. Samen met zijn vrouw Corry reisde hij nog lang met AFC door het land. Afgelopen januari is hij tijdens het nieuwjaarsconcert nog gehuldigd voor zijn 65-jarig lidmaatschap.

We zijn aangeslagen door het verlies van een van onze trouwste leden maar ook dankbaar voor de mooie herinneringen die hij achterlaat. Wij wensen de naasten van Piet veel sterkte in deze moeilijke periode.

Namens het Andels Fanfare Corps,

Ton Weenk

Voorzitter

Verrassende Ontmoetingen

Afgelopen zaterdag hebben wij samen met Harmonie Oranje Wouw een concert gegeven ter voorbereiding op de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen, zaterdag 15 april a.s. De Lawei Drachten.

In de middag hebben wij onder leiding van Stijn Roels gewerkt aan het verplichte werk World of Wizards.

« Oudere berichten

© 2023 Andels Fanfare Corps

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑