Slaatjesactie

Muziekinstrumenten, goede opleiding, repeteren, concerten en allerlei andere evenementen kosten geld. Meestal veel geld. Om de kosten voor de leden te drukken organiseert Andels Fanfare Corps een aantal vaste activiteiten per jaar. Hiervoor wordt steeds weer een beroep gedaan op de leden en in een aantal gevallen ook op ouders van jeugdleden.
Om te beginnen wordt voor en door de jeugd twee maal per jaar (in het voor- en in het najaar) een slaatjesactie georganiseerd. Voor het verkopen en maken van deze slaatjes worden de jeugdleden en hun ouders ingeschakeld.
De opbrengst van deze actie gebruikt Andels Fanfare Corps met name voor voorspeelavonden, kleine reparaties aan muziekinstrumenten en overige jeugdzaken.