Lid worden

Samen muziek maken

Bij Andels Fanfare Corps (opgericht op 23 april 1893) zitten allerlei verschillende mensen, die één ding gemeen hebben, dezelfde hobby namelijk: Samen muziek maken.

Kom gerust eens langs op een repetitie. Het jeugdorkest repeteert op maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur en het groot orkest van 19.45 uur tot 22.15 uur, in ’t Buitenhoff in Andel. Je bent van harte welkom!

Andels Fanfare Corps

Andels Fanfare Corps is een fanfare en dat betekent dat er op bepaalde instrumenten muziek gemaakt wordt. Zo komen er in een fanfare geen fluiten en violen voor. Wel kun je een bugel, trompet, trombone, hoorn, bas, euphonium, saxofoon en natuurlijk het slagwerk tegenkomen in de fanfare.

Al in de vijftiger jaren van de vorige eeuw werd bij Andels Fanfare Corps een jeugdorkest in het leven geroepen en dat is er vanaf die tijd altijd geweest. Dit orkest is dus al best oud. Gelukkig zijn de meeste muzikanten van het jeugdorkest nog jong.

Muzieklessen

Ook jij kunt je aanmelden als lid van Andels Fanfare Corps. Wil je eerst eens proberen of muziek maken iets voor jou is, dan kun je je aanmelden voor een achttal proeflessen voor € 50,-. Een soort snuffelstage. Veel leerlingen hebben hier inmiddels al gebruik van gemaakt en een goot aantal van deze leerlingen is na deze proeflessen doorgegaan met reguliere lessen. Deze lessen kun je volgen voor € 34,- per maand.

Jeugdorkest

Zodra een leerling-muzikant in staat is een beetje mee te doen wordt een plaatsje ingeruimd bij het jeugdorkest. Het jeugdorkest is een opleidingsorkest waar spelenderwijs orkestervaring wordt opgedaan, om later door te stromen naar het groot orkest. De geschiedenis heeft al wel bewezen dat hiermee goede resultaten worden geboekt.

Samen muziek maken is veel leuker, maar ook andere dingen zoals deelname aan een muziekkamp en alles wat daarbij hoort, worden bij het jeugdorkest niet vergeten.

Aanmelden lessen

Proeflessen
Peer van Arendonk
06-24826691
pvarendonk@rocmn.nl
Muzieklessen koper instr.
Anke Weenk
06-10202784
ankeweenk@gmail.com
Muzieklessen Sax en slagwerk
Christel Hoevenaren
06-13191998
Christelhoevenaren@gmail.com

 Informatie opvragen kan ook via info@andelsfanfarecorps.nl.

 

Lid worden

Om de lege plaatsen binnen ons orkest op te vullen, zijn wij op zoek naar amateurmuzikanten die naast hun eigen vereniging mee willen spelen met Andels Fanfare Corps.

Wij repeteren op maandagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur in ’t Buitenhoff, Buitenlaan 1, 4281 NX Andel. De contributie bedraagt € 22,- per maand.

Wil je lid worden van Andels Fanfare Corps, neem dan contact op Hanne van Zanten 06-18970191 of via mail info@andelsfanfarecorps.nl.