Oudpapier ophalers in het nieuw!

Onze ophalers van oudpapier zijn in het nieuw gestoken zodat ze weer veilig en netjes zich op de staat kunnen begeven.

Lionsclub Werkendam Bedankt!

Door een bijdrage van de Lionsclub Werkendam, kunnen wij onze werving voor (jeugd)leden door o.a. het verzorgen van proeflessen op de basisschool weer oppakken. Dit jaar door het coronavirus zijn al onze acties die wij elk jaar plannen helaas niet doorgegaan, daarom Lionsclub Werkendam Bedankt!

Rabobank Clubsupport, Een persoonlijk bedankje!

Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom Biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu. Andels Fanfare Corps bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren.

Rabobank Clubsupport Actie!


Eerder deze week hebben we jullie onze najaarsplannen ( zie agenda Horizons ) al laten zien: een tv-opname voor Altena tv. Hier komen natuurlijk een hoop kosten bij kijken. Help ons dit gave project tot realiteit te maken door ons te steunen via de Rabobank Clubsupport Actie! Stemmen kan vanaf 5 oktober tot 25 oktober!

Afsluitingsavond

Afgelopen zaterdag 11-07-2020 hebben we het jaar gezellig afgesloten met een afsluitingsavond met lekkere friet van Jáco’s Eeterij & Friture!

We mogen weer!

Sinds maart mochten we niet meer mogen repeteren. Gelukkig kunnen we nu weer beginnen met repeteren! Dit past helaas nog niet met het hele orkest, dus hebben we het orkest gesplitst in twee kleinere groepen.

Ingetogen kranslegging bij oorlogsmonument in Woudrichem.


Wij als Andels Fanfare Corps zouden dit jaar hieraan onze medewerking verlenen, helaas door het coronavirus kon dit niet doorgaan voor orkest als geheel. Wel heeft onze trompettist Nathalie de Cloe, bij deze ingetogen herdenking haar medewerking verleent. Het blazen van de last post.


In de krant wo(ko)ninsdag 2020

‘Woningsdag’ 2020

Dit jaar kon er helaas geen Aubade plaatsvinden tijdens Koningsdag. Daarom hebben verschillende leden in kleine groepjes op verschillende plekken verspreid door het dorp het Wilhelmus gespeeld!
Dit leverde overal kleine groepjes mensen die vanuit hun voortuin meezongen en lachende gezichten. Toch nog een soort van traditioneel begin van Woningsdag!

Voorspeelavond

Op 9 maart hebben verschillende leden van het orkest en leerlingen voor u gespeeld op de voorspeelavond. Leerlingen zijn samen met hun docent of leden uit het groot orkest muziek gaan maken. Er kwamen mooie solo’s, duetten en groepen voorbij. Op deze voorspeelavond kon iedereen laten horen wat hij of zij kan tegenover een publiek. Natuurlijk erg spannend! Het was een gezellige avond! Pieter, dirigent van het groot orkest, was aanwezig om over ieder optreden een klein rapport te schrijven. Bedankt voor het komen luisteren!

« Oudere berichten