Muzikale vossenjacht

Afgelopen vrijdag (11-06-2021) heeft AFC een muzikale vossenjacht georganiseerd, voor groep 5 en 6 van de basisschool. Het was een succes! Prachtig weer mooi verklede vossen en super leuke spellen .

Vond je de vossenjacht nou zo leuk dat je nog wel vaker spelletjes wil doen met instrumenten? Geef je dan op voor de workshop ‘Blazen met AFC’ .

Je kunt kiezen uit twee data: 25 juni of 2 juli van 15.30 uur tot 17.00 uur. Ook als je niet meedeed aan de vossenjacht mag je je natuurlijk opgeven voor de workshop! Meedoen is gratis .

Stuur even een mailtje naar info@andelsfanfarecorps.nl

Yes!

Na een half jaar zonder repetities, het laatste concert van zowel jeugd als grootorkest 01-01-2020, mochten we gisteravond (07-06-2021) eindelijk weer beginnen.

Op naar weer, concerten, concoursen, festivals en alles wat muziek(verenigingen) leuk maakt.

We beginnen weer!

Vanaf vandaag ( 26-05-2021 )hebben onze leerlingen na een lange periode eindelijk weer fysiek les!

Koningsdag 2021

Door covid-19 is het nog steeds niet mogelijk om als orkest te spelen, daarom zijn er diversen 2 (3)-tallen door geheel Andel gaan staan om, om 10:00 uur het Wilhelmus in te zetten.

We zitten niet stil!

We zitten niet stil! De muzikanten uit het jeugdorkest krijgen op de gebruikelijke repetitieavond theorieles van dirigent Olaf.

Online ALV

Dit jaar is er voor de eerste keer, en hopelijk voor de laatste keer, de algemene leden vergadering online gehouden.

Dit onder het genot van een bezorgde goodiebag aan huis met hierin, koffiesticks/thee/stroopwafel/snoepje/chips/bier.

Jeugd online

Vanavond organiseerde het jeugdbestuur samen met dirigent Olaf een quiz, speciaal voor onze jeugdleden

🥳

De jeugdleden kregen van tevoren een goodiebag thuisgestuurd met allemaal lekkere dingen. Hulde aan het jeugdbestuur en Olaf!

Kerstgroet AFC

Het afgelopen jaar was een erg bijzonder jaar. Helaas kunnen wij dit jaar niet onze medewerking verlenen aan de kerstdienst in Heusden en kunnen we u ook geen gelukkig nieuwjaar wensen op ons nieuwsjaarsconcert.
Onze dirigent van het jeugdorkest Olaf, heeft dit filmpje gemaakt, om u ondanks alles hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2021 te wensen ! 

Oudpapier ophalers in het nieuw!

Kijk onze oud papier ophalers eens shinen in hun nieuwe hesjes

Heeft u een bedrijf in Andel en wilt u meer weten over de mogelijkheden dat wij uw oud papier ophalen? Stuur dan een mail naar actviteiten@andelsfanfarecorps.nl

Lionsclub Werkendam Bedankt!

Door een bijdrage van de Lionsclub Werkendam, kunnen wij onze werving voor (jeugd)leden door o.a. het verzorgen van proeflessen op de basisschool weer oppakken. Dit jaar door het coronavirus zijn al onze acties die wij elk jaar plannen helaas niet doorgegaan, daarom Lionsclub Werkendam Bedankt!

« Oudere berichten