Startdatum: 22 mei 2020
Einddatum: 30 mei 2020
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Gaat wel door, lees hier op welke wijze.

Collecte via uw mobile telefoon

In de week van 22 t/m 30 mei staat onze jaarlijkse Prins Bernard Cultuurfonds collecte gepland. Helaas kan deze in verband met de corona crisis geen doorgang vinden via de normale huis aan huis collecte.

Daarom heeft de anjercollecte besloten om op een alternatieve wijze te collecteren. Namelijk via uw mobiele telefoon. U kunt een whatsapp krijgen via de leden van het Andels Fanfare Corps, deze kunt u gebruiken om uw donatie aan het Prins Bernard Cultuurfonds te doen en u steunt hier AFC mee. Krijgt u geen whatsapp maar wilt u toch doneren? Kijk dan op onze facebook. Daar zullen wij het bericht ook delen. 

U kunt ook kijken op  www.anjeractie.nl voor meer informatie hierover, ga naar het artikel “Twee euro geven is ook mooi”,  www.anjeractie.nl/nieuws/2716-twee-euro-geven-is-ook-mooi, of naar “Doneer nu”. Op deze manier kunt u daar ook doneren.  

Omdat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat én dit jaar voor de 75e keer de Anjeractie organiseert mogen wij als collecterende vereniging eenmalig 100% van de opbrengstzelf houden! Al uw donaties komen dus rechtstreeks bij ons terecht.