Datum: 11 september 2021
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Antwerpen

UNIEK CONCEPT

11 september 2021

Dat is de datum waarop we jullie aan de start verwelkomen van de langverwachte eerste fysieke editie van de Port of Antwerp Night Marathon. Een jaartje later dan gehoopt, maar des te enthousiaster. Het was geweldig om jullie vorig jaar massaal virtueel te ontmoeten, maar in 2021 kijken we er in de eerste plaats vooral naar uit om jullie in real life over de finish te cheeren!

Dag op dag – nu 101 – jaar na het afsluiten van de Olympische Zomerspelen in Antwerpen, krijgt de stad Antwerpen er een nieuw sportief topevenement erbij. Op deze website vind je alle informatie terug over de eerste Port of Antwerp Night Marathon. Momenteel gaan we ervan uit dat we het event in september zullen kunnen organiseren zoals hier beschreven. Hou deze pagina en onze social media kanalen steeds goed in de gaten voor eventuele wijzigingen i.f.v. de op het moment geldende overheidsmaatregelen.

MAS is more!

Want in 2021 krijgt de Port of Antwerp Night Marathon een nieuwe, grootse finish. Na je laatste kilometer door de bruisende straten van het Eilandje, finish je aan het machtige MAS! Geen betere manier om je parcours te eindigen dan aan dit iconische gebouw. In de schaduw van het Museum aan de Stroom loopt elke deelnemer over de eindmeet als een echte winnaar.

Lichtjes van de Schelde

Wanneer de dag overgaat in de nacht. Duizenden deelnemers lopen de nacht in op zaterdag 11september. Een apart gevoel. Bovendien zorgen de havenlichtjes, cafés en terrasjes, aangevuld met de straatband van AFC, rockbands en DJ’s (elke km!) voor een unieke sfeer.