Sinterklaas intocht

Datum: 23 november 2019

Tijd: 13:00 uur

Locatie: `t Buitenhoff Andel

Sinterklaas gaat 23 november direct naar `t Buitenhoff!!

Zaterdag 23 november komt sinterklaas weer aan in Andel.

Omdat de Sint die dag een druk programma heeft, komt hij wat vroeger aan, om 13.00 uur. Dit jaar komt hij niet met de boot naar de passantensteiger, maar gaat hij met zijn Pieten direct naar ’t Buitenhoff, waar ze door het jeugdorkest van Andels Fanfare Corps muzikaal worden ontvangen.

Natuurlijk is er ook deze keer weer een super gezellig Sinterklaasfeest georganiseerd door Discopiet. Samen met alle kinderen en de Pieten kan er weer volop gedanst en gezongen worden.

Vriendenconcert

Datum: 30 november 2019

Tijd: Aanvang 20:00

Locatie: `t Buitenhoff Andel

Vriendenconcert uitgevoerd door Jeugdorkest AFC en koper kwintet AFC, aanvang 20:00 uur, toegang gratis.

Kerstzangdienst

Datum: 24 december 2019

Tijd: 19:30 - 21:00

Locatie: Catharijnekerk Heusden

Traditionele kerstzangdienst met medewerking van Andels Fanfare Corps olv: Floris van der Kooij.
Toegang is gratis

Nieuwjaarsconcert

Datum: 1 januari 2020

Tijd: 15:30 - 17:00

Locatie: 't Buitenhoff Andel

Traditioneel beginnen wij het nieuwejaar u te verwelkomen door een concert van ons Jeugd en Groot orkest.

Het Groot Orkest ontvangt u, voor de eerste keer, met onze nieuwe dirigent Pieter vanderMeiren.