Jeugdmuziekdag Altena

Datum: 8 februari 2020

Tijd: 10:00 - 20:00 uur

Locatie: `t Verlaat Almkerk

Leden van het jeugdorkest nemen ieder jaar deel aan, Jeugdmuziekdag Altena in Almkerk. Op deze dag komen zo`n 100 jonge muzikanten uit de gemeente Altena bij elkaar om samen een concert in te studeren en uit te voeren, dit concert is van 19:00 tot 20:00 uur.

Voorspeelavond

Datum: 9 maart 2020

Tijd: 18:30

Locatie: 't Buitenhof Partycentrum & Catering

De voorspeelmiddag voor de leerlingen wordt dit jaar in een ander jasje gestoken. De leerlingen zullen samen met een ander lid of in groepjes optreden. Ook leden uit het grootorkest die het leuk vinden om wat voor te spelen, zullen dit doen.

Voorjaarsconcert

Datum: 11 april 2020

Tijd: n.n.b

Locatie: n.n.b

Stroopwafelactie

Start datum: 20 april 2020 - Eind datum: 3 mei 2020

Ook dit voorjaar houden we weer een stroopwafelactie. Deze keer duurt de actie twee weken, namelijk van 20 april tot en met 3 mei. Leden van het jeugdorkest kunt u verwachten met het aanbieden van deze heerlijke stroopwafels.

Aubade

Datum: 27 april 2020

Tijd: 10:00

Locatie: Plein bij de Romboutstoren

Koningsdag wordt in Andel traditioneel begonnen met de aubade.

Dodenherdenking

Datum: 4 mei 2020

Tijd: 19:30 - 20:30

Locatie: Monument bij Multifunctioneel Centrum de Werf, Woudrichem

AFC zal haar medewerking verlenen bij de jaarlijkse dodenherdenking bij het monument in Woudrichem.

Datum: 8 mei 2020

Locatie: Andel

Oranjevereniging Juliana organiseert een dorpsmusical, genaamd ‘Tussen spek en spruiten’ met acteurs en actrices uit Andel. De musical wordt muzikaal begeleid door het jeugdorkest van AFC.

Datum: 9 mei 2020

Datum: 15 mei 2020