Aelsedag

Datum: 22 mei 2021

Locatie: geannuleerd

Anjeractie via uw mobile telefoon

Start datum: 28 mei 2021 - Eind datum: 5 juni 2021

Actie 2021 Online / Whatsapp

Voor elke organisatie op het gebied van cultuur en natuur is dit een lastige tijd. Het is leeg in de zalen, er kan nauwelijks iets gemaakt of tentoongesteld worden en de inkomsten blijven uit.

Naast onze mogelijkheden om geld aan te vragen voor een specifiek project, organiseren we jaarlijks óók een actie waarmee (lokale) organisaties makkelijk zelf geld kunnen werven. Zo ondersteunen we cultuur en natuur in de buurt. Belangrijk! Want cultuur en natuur verbinden, openen deuren en brengen inspiratie en schoonheid.

Daarom heeft de anjercollecte ook dit jaar besloten om op een alternatieve wijze te collecteren. Namelijk via uw mobiele telefoon. U kunt een whatsapp krijgen via de leden van het Andels Fanfare Corps, deze kunt u gebruiken om uw donatie aan het Prins Bernard Cultuurfonds te doen en u steunt hier AFC mee. Krijgt u geen whatsapp maar wilt u toch doneren? Kijk dan op onze facebook, daar zullen wij het bericht ook delen of op www.anjeractie.nl

HaFaBra concert

Datum: 5 juni 2021

Locatie: n.n.b.

Dit concert gegeven door een Harmonie, Fanfare en Brassband, georganiseerd door Brassband K&V Meeuwen.

Herdenkingsconcert

Datum: 12 juni 2021

Tijd: geannuleerd

Locatie: n.n.b.

Herdenkingsconcert Herculesramp 25 jaar geleden.

Praktijkexamens

Datum: 19 juni 2021

Locatie: n.n.b.

Diversen leden van AFC doen praktijkexamens ( 1 )

Klapstoelen concert Jeugdorkest

Datum: 10 juli 2021

Locatie: Romboutstoren Andel

Het jeugdorkest met aansluiting van het grootorkest, sluit haar seizoen 2020/2021 af met een klapstoelen concert bij de Romboutstoren in Andel.

Wilt u zitten neem u eigen stoel mee

Straatband Port of Antwerp Night Marathon

Datum: 11 september 2021

Locatie: Antwerpen

Optredens van onze staatband, op en rondom de Port of Antwerp Night Marathon.

Slaatjesactie

Datum: 18 september 2021

Tijd: 10:00 uur- 14:00 uur

Locatie: Romboutstoren Andel

De jeugd(oudere)leden gaan weer heerlijke slaatjes maken die wij vanaf 10:00 uur huis aan huis gaan verkopen.

Vanaf dit jaar staan wij ook met een verkoopstent bij de Romboutstoren.

Try-Out Concert Jeugd/Groot Orkest AFC

Datum: 9 oktober 2021