Horizons

Datum: 19 december 2020

Locatie: Canceled

Andels Fanfare Corps presenteert: Horizons

In november staan er opnames gepland om jullie met kerst te laten genieten van een mooi concert op Altena tv.

De horizon staat voor AFC als hoop en licht in deze moeilijke tijd. Wij zijn heel blij om voor het eerst sinds januari weer een
mooi project neer te zetten.

Update 17-10-2020!

Helaas laait het coronavirus weer op en daarom hebben we besloten om uit voorzorg in ieder geval de komende twee weken niet te repeteren en hiermee ook de opname datum te verplaatsen naar 19 december.

Ook gaan wij met een solist enkele werken opnemen.

We doen er alles aan om ons fantastische project Horizons door te laten gaan, om jullie met kerst het resultaat te kunnen laten zien!

Kerstzangdienst Heusden

Datum: 24 december 2020

Locatie: Catharijne kerk Heusden

Traditioneel speelt AFC op kerstavond in de Catharijne kerk te Heusden, ook dit jaar hopen wij weer te spelen, o.v.b. covid-19.

Nieuwjaarsconcert

Datum: 1 januari 2021

Locatie: n.n.b.

Traditioneel nieuwjaarsconcert, door covid-19 dit jaar in een ander jasje?

Sjors Creatief

Datum: 9 januari 2021

Tijd: 13:30 - 16:30 uur

Locatie: `t Buitenhoff zalen & partycentrum Andel

Horizons

Datum: 20 maart 2021

Tijd: 16:00 - 23:00 uur

Locatie: Theater De Bussel Oosterhout

Op zaterdag 19 december 2020 zouden wij een live registratie maken van project Horizons in winterse sferen, AltenaTV ging deze registratie uitzenden op kerstmorgen, helaas maar begrijpelijk kon deze opnamedag door covid-19 niet doorgaan.

Project Horizons gaat toch door en wel op 20 maart 2021, dit in voorjaarssferen.

Deze worden opgenomen in Theater De Bussel te Oosterhout, waar wij 2 live registraties maken voor uitzending op paasmorgen door AltenaTV. Ook u kunt hierbij ook aanwezig zijn, houdt hiervoor onze sociale media en ticket verkoop van theater de bussel in de gaten wanneer u uw tickets hiervoor kunt bestellen!