Zaterdagmiddag was het weer tijd voor de jaarlijkse voorspeelmiddag van AFC.

Voor alle leerlingen die bij ons muziekles volgen een prachtige kans om aan een leuk publiek te laten horen wat zij geleerd hebben op muziekles.

Ondanks dat dit natuurlijk best spannend is, heeft iedereen een geweldig optreden gegeven waar ze zeker trots op mogen zijn. Naast de wat meer ervaren muzikanten die mooie stukken hebben laten horen, waren er ook jongens en meisjes die nog maar een half jaar les hebben. Ook zij kregen het publiek helemaal enthousiast.

Iedere leerling kreeg een rapportje met cijfers en tips van grootorkest-dirigent Danny en uiteindelijk waren het Stefan en Caroline die er met de prijzen vandoor gingen.Al met al was het een geweldige middag waarbij duidelijk te zien was dat de toekomst van AFC veel moois te bieden heeft