Zaterdag 8 juli organiseerde AFC in het kader 130 jaar AFC een reünieconcert/ play-in. Op deze dag werd er in de middag met ongeveer 15 oud-leden / dirigenten en belangstellende gewerkt aan 3 werken. In deze middag is er hard gewerkt om samen met het grootorkest van AFC later die dag een mooi concertje te mogen geven. Deze repetitie en concert werd gehouden in De Koningshof ( hiervoor onze hartelijke dank ) ooit het dorpshuis in Andel waar AFC jaren lang haar repetities en concerten hield, een mooi stukje geschiedenis die weer samen kwamen.
Na afloop van deze dag is iedereen nog samen een hapje en drankje gaan doen om zo het seizoen af te sluiten. Al met al een zeer mooie, gezellige en leerzame dag. Nu als corps lekker vakantie houden om zo weer fris te kunnen beginnen aan het nieuwe seizoen met o.a.: A Fusion of Melodies samen met Tim Akkerman op zaterdag 25 november, bestel uw kaarten https://lnkd.in/eXaUMXf6